tisdag 8 maj 2018

Läget

Det var en jävla senvinter i år och när våren väl kom så hamnade jag i sega förkylningar och ... ja, skit samma. Jag har varit under isen. Tappat geisten.

De sen länge sporadiska anteckningarna här har blivit alltmer sporadiska. Nästa steg är att de upphör helt. Kanske kommer det att kännas som en befrielse. Åtminstone ingen större förlust i alla fall, inte för mig och inte för mina få återkommande läsare.

Men jag stänger inte ner, jag låter de samlade inläggen finnas där och förundras över hur varje dag några av dem hittar nya läsare. Något slags meningsfullhet finns väl i det.

Och nu är det plötsligt sommarväder. Allt börjar om och jag är fortfarande med. Kanske kommer det nya anteckningar.

9 kommentarer:

Björn Nilsson sa...

Tänk på devisen: "Bloggo, ergo sum". "Jag bloggar, alltså finns jag." Fast nu när sommaren slagit till skulle jag dock rekommendera viss bloggskugga och i stället vistelse i den blommande friska naturen. Det kan ju ge uppslag till nya bloggposter så småningom ...

Lennart Erling sa...

Jag kanske ska sluta blogga och se om jag ändå finns till? Jag misstänker att det är så. I alla fall ska jag uppsöka trädskugga nu, efter allt trädgårdsarbete.

Henry Ståhle sa...

Att blogga eller inte... Jag tycker du är imponerande som gör det fortfarande. I går cyklade jag förbi Tyllered och jag tänkte på dig, på er båda. I dag träffade Inger er på Coop. Vi tänkte på er och pratade om er när vi satt i verandan och delade en vinare med lite mat. Kanske är det dags att ses igen? Nån gång i sommar i en vacker trädgård i Tyllered t.ex. Det skulle vara gott att ses och byta lite tankar och historier.

Gabrielle Björnstrand sa...

Jag vill i alla fall vetta att du finns, och vad du läser, samt vilka fåglar som besöker er trädgård.

Lennart Erling sa...

Kul att höra av dig, Henry! Vi ska absolut se till att ses i sommar. Förhoppningsvis blir det många dagar som dem vi nu har...

Och Gabrielle, jag vet att du är en av de få som läser vad jag krafsar ner här. Bara av det skälet borde jag fortsätta!

Gunnar sa...

Jag läser också! Och vill gärna fortsätta läsa. Pauser kan man väl ta, det gör jag själv emellanåt. Men jag håller med Björn, "Bloggo, ergo sum"

Lennart Erling sa...

Tack, Gunnar. Det avgör saken. Återkommer efter pausen.

tant Hannele sa...

lättare nu när ljust

Lennart Erling sa...

Så sant, Hannele...